🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Inceput

Inceput

GANDURILE MELE DE PARINTE

Precum un copil care face primii pași în lumea fascinantă ce-l înconjoară, așa și noi, eu și soția mea, doi economiști de profesie, am pus primele cărămizi la temelia acestui magazin de jucarii educative: bebeluc.ro. 

De ce? 

Am descoperit recent ce înseamnă să fii părinte. Dacă și tu ești, atunci îți urez: Felicitări! Dacă nu, atunci îți spun că te cuprinde un sentiment aproape de nedescris și diferit față de orice ai mai trăit anterior. Ca părinte, eu vreau să îi ofer copilului mei cele mai bune jucării și cele mai sigure. Sunt sigur ca si tu gandesti la fel.

Dar de ce bebeluc?

Credem că este un diminutiv potrivit pentru copil aflat în primii ani de viață, pregătit ca un “explorator mic” să descopere, să imite și să învețe lumea din jur. 

Ce face bebeluc.ro? 

Bebeluc.ro a încheiat parteneriate de colaborare cu branduri de jucării apreciate la nivel international de catre parinti, indrumatori, profesori si copii. Branduri de calitate, a căror produse ne-au impresionat si pe noi prin INOVAȚIE, CALITATE și SIGURANȚĂ și a căror prezența pe piața din România este una redusă sau puțin cunoscută. 

ORICE critică, observație, încurajare sau nemulțumire exprimată va creste relevanta bebeluc.ro pe segmentul jocurilor, jucariilor educative si cartilor pentru copii cu varste intre 0 si 12 ani.

Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!