Inceput

Precum un copil care face primii pași în lumea fascinantă ce-l înconjoară, așa și noi, eu și soția mea, doi economiști de profesie, am pus primele cărămizi la temelia acestui site: bebeluc.ro. 

De ce? 

Am descoperit recent ce înseamnă să fii părinte. Dacă și tu ești, atunci îți urez: Felicitări! Dacă nu, atunci îți spun că te cuprinde un sentiment aproape de nedescris și diferit față de orice ai mai trăit anterior. Ca părinte, eu vreau să îi ofer copilului mei cele mai bune jucării și cele mai sigure. Sunt sigur ca si tu gandesti la fel.

Dar de ce bebeluc?

Noi credem că este un diminutiv potrivit pentru copil aflat în primii ani de viață, pregătit ca un “explorator mic” să descopere, să imite și să învețe lumea din jur. 

Ce face bebeluc.ro? 

Bebeluc.ro a încheiat parteneriate de colaborare cu câteva branduri de jucării. Branduri de calitate, a căror produse ne-au impresionat prin INOVAȚIE, CALITATE și SIGURANȚĂ și a căror prezența pe piața din România este una redusă sau puțin cunoscută. 

ORICE critică, observație, încurajare sau nemulțumire exprimată va urca bebeluc.ro o treaptă mai sus în ierarhia retailerilor de jucării pentru preșcolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *