🎁Ai livrare gratuită la comenzi de +349 RON. ⭐Părinți ca tine ne-au dat nota 9.8/ 10

Testare jucarii cu parintii - Alphabee – Learning Resources

Testare jucarii cu parintii - Alphabee – Learning Resources

Am luat spre testare Alphabee, Learning Resources de la bebeluc.ro pentru piciul de 4 ani, dar si cel mic a fost atras, materialul fiind colorat & placut din punct de vedere vizual.

Alphabee este o cutie care contine piese de plastic cu literele alfabetului, cifre si cateva forme usor de recunoscut de catre cei mici.

Inginerul tot inginer, trebuie sa faca lista cu pros and cons, so here goes:

PROS

Piesele sunt mari, astfel ca si fratii mai mici pot folosi jocul, fara sa existe riscul de inec. Caracterele de pe piese sunt foarte usor de citit.

Piesele au doua fete, astfel ca literele sunt, atat majuscule, cat si minuscule (suna weird, huh?). Este super nice pentru picii care invata literele pentru a putea face o legatura intre cele doua forme de scriere.

Cifrele au pe verso numarul de bulinute asociat cifrei. Pustiul meu deja ”numara” dintr-o privire pana la 6 buline si asta dupa cateva minute de ”puricat” jocul.

Formele geometrice sunt pline sau doar outline.

Setul vine si cu materiale cartonate pentru a facilita asocierea dintre litera si cuvinte & imagini.

Cutia este subtire si usoara, astfel ca poate fi luata in avion, vacanta, masina, fara sa ocupe mult spatiu.

CONS

Materialele cartonate contin cuvinte cu litere care se repeta ”Apple” – P, ”Bee” – E, ”Egg” – G, etc., care nu pot fi reproduse in joc, efectiv.

Spatiul pentru crearea cuvintelor este de 3 casute, astfel ca nu poti reproduce cuvinte mai mari de 3 litere. ex: ”Gift” Ar fi fost nice sa fie disponibile 4-5 casute.

Tot legat de materialele cartonate, as fi preferat ca acestea sa contina 5 coloane, precum jocul (ABCDE, in loc de ABCD, EFGH, etc.). Vizual cred ca ar ajuta mult un astfel de aranjament, chiar daca asta ar insemna ca patratelele sa fie micsorate pe materialul cartonat.

Cam atat la CONS.

Overall este un material educational bun, cu care amandoi copiii se joaca. Cel mare adora The ABC Song si ii place sa urmareasca literele cu degetul, in timp ce canta. Pentru a fi mai fun, schimba literele intre ele si ma pune sa-i cant melodia cu literele amestecate (ex: A D C B E G F, lalalalala…). Cel mic recunoaste vocalele si cateva consoane (B, M, S) la nici 2 ani. Sunt placut surprinsa de evolutia lor, vazand cat de atrasi sunt de invatare atunci cand este facuta sub forma de joc, nefortat.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!